Палички з кабачків в клярі – простий і оригінальний варіант літньої закуски, що не вимагає багато часу для приготування. Готові ароматні й хрусткі корисні палички відмінно поєднуються з будь-якими соусами, тому точно сподобаються як дітям, так і дорослим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 4 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Куркума – 0,25 ч. л.
  • Базилік сушений – 0,25 ч. л.
  • Паприка – 1 щіпка
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Як приготувати палички з кабачків в клярі? Кабачок миємо, очищаємо від шкірки. Витягуємо з кабачка насіння за допомогою столової ложки, нарізаємо кабачок довільними смужками. Викладаємо нарізану кабачок в глибоку ємність, додаємо куркума, сухий базилік і паприку, ретельно перемішуємо.

У плоску тарілку насипаємо борошно, обвалюємо в ній кабачки.

В глибокій мисці трохи збиваємо яйця, мачає в них кабачки. Викладаємо кабачки в килимі на розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Готові кабачкові палички викладаємо на серветку для позбавлення від зайвого жиру.

Палички з кабачків в килимі подаємо, прикрасивши свіжою зеленню петрушки. Приємного апетиту!

Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді