Смачна, неймовірно апетитні запіканка з кабачків з помідорами і яйцями стане відмінним вечерею для всієї родини. Це дуже соковите блюдо з золотистою сирною скоринкою просто миттєво зникає з тарілок!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 кг
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Рецепт запіканки з кабачків з помідорами і яйцями гранично простий! Кабачки очистити від шкірки, а м’якоть тремо на крупній тертці.

Залишаємо на 30 хв. За цей час виділиться сік, який ми зливаємо.

Сир тремо на тертці з великими отворами.

Помідори промиваємо та нарізаємо кубиками.

Цибулю очищаємо і ріжемо як помідори.

Змішуємо кабачкову масу з яйцем і борошном.

Додаємо спеції, сіль і сир, а також помідори і цибулю. Розмішуємо.

Змащуємо дно і борти форми для запікання олією.

Викладаємо тісто для запіканки і розрівнюємо, роблячи однорідний шар.

Ставимо запіканку в духовку і випікаємо при 180 градусах 50 хв.

Приємного апетиту!

Дієтична ПП запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з помідорами Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Страви з кабачків