Головна відмінність панкейків від звичайних млинців в тому, що вони виходять більш пишними, але меншими по діаметру. З них вийде смачний поживний сніданок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 1.5 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Масло соняшникове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати панкейкі без міксера? Просійте борошно.

Змішайте з сіллю, цукром, розпушувачем і ваніліном.

В окремій мисці змішайте яйця, масло і молоко. Яйця і молоко слід дістати з холодильника заздалегідь і почекати поки вони не прогріються до кімнатної температури.

Змішайте сухі і рідкі інгредієнти, замісити густе тісто.

Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям.

Влийте на неї тісто, коли на поверхні панкейка почнуть з’являтися бульбашки і не залишиться рідкого тіста, значить пора перевертати на іншу сторону.

Слідкуйте за вогнем, панкейкі повинні добре пропектися, але при цьому залишитися приємного золотистого кольору.

Полийте панкейкі варенням, медом або згущеним молоком – і смачний сніданок готовий.

Приємного апетиту!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоці класичні