Головна відмінність панкейків від звичайних млинців в тому, що вони виходять більш пишними, але меншими по діаметру. З них вийде смачний поживний сніданок.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 1.5 склянки
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Ванілін – 1 щіпка
- Масло соняшникове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати панкейкі без міксера? Просійте борошно.
Змішайте з сіллю, цукром, розпушувачем і ваніліном.
В окремій мисці змішайте яйця, масло і молоко. Яйця і молоко слід дістати з холодильника заздалегідь і почекати поки вони не прогріються до кімнатної температури.
Змішайте сухі і рідкі інгредієнти, замісити густе тісто.
Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям.
Влийте на неї тісто, коли на поверхні панкейка почнуть з’являтися бульбашки і не залишиться рідкого тіста, значить пора перевертати на іншу сторону.
Слідкуйте за вогнем, панкейкі повинні добре пропектися, але при цьому залишитися приємного золотистого кольору.
Полийте панкейкі варенням, медом або згущеним молоком – і смачний сніданок готовий.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоці класичні