Панкейкі – надзвичайно популярне блюдо в західних країнах. Його легко можна пристосувати і до наших реалій. Наприклад, зробивши такі оладки з гарбуза. Панкейкі за цим рецептом виходять дуже ніжними і просто тануть у роті, тому обов’язково сподобаються як дорослим, так і дітям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гарбуз – 400 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Маргарин вершковий – 30 гр.
  • Мед – 30 гр.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати панкейкі з гарбуза? Підготувати всі необхідні інгредієнти. Гарбуз очистити, порізати на невеликі кубики, варити гарбуз до м’якості.

Злити з вареної гарбуза воду, блендером подрібнити її в пюре, прибрати зайву вологу.

В глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль. Гарбузове пюре відправити до яєчно-цукрової суміші.

Розтопити маргарин, влити його до решти інгредієнтів. Отриману масу ретельно перемішати.

Потім додати молоко, поступово вмішати в тісто борошно, просіяне з ваніліном і розпушувачем.

Влити рідкий мед, все акуратно перемішати.

Смажити панкейкі на сухій сковороді на невеликому вогні з двох боків до рум’яності. Подавати панкейкі з гарбуза з варенням. Смакота!

Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем