Панкейкі – надзвичайно популярне блюдо в західних країнах. Його легко можна пристосувати і до наших реалій. Наприклад, зробивши такі оладки з гарбуза. Панкейкі за цим рецептом виходять дуже ніжними і просто тануть у роті, тому обов’язково сподобаються як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Гарбуз – 400 гр.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Маргарин вершковий – 30 гр.
- Мед – 30 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Ванілін – 2 гр.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати панкейкі з гарбуза? Підготувати всі необхідні інгредієнти. Гарбуз очистити, порізати на невеликі кубики, варити гарбуз до м’якості.
Злити з вареної гарбуза воду, блендером подрібнити її в пюре, прибрати зайву вологу.
В глибокій мисці збити яйця з цукром, додати сіль. Гарбузове пюре відправити до яєчно-цукрової суміші.
Розтопити маргарин, влити його до решти інгредієнтів. Отриману масу ретельно перемішати.
Потім додати молоко, поступово вмішати в тісто борошно, просіяне з ваніліном і розпушувачем.
Влити рідкий мед, все акуратно перемішати.
Смажити панкейкі на сухій сковороді на невеликому вогні з двох боків до рум’яності. Подавати панкейкі з гарбуза з варенням. Смакота!
Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем