Приготувати паштет з сала на зиму дуже просто і швидко. Це відмінна альтернатива солоного сала, більш цікава і ніжна. Його завжди можна намазати на хрусткий тост і смачна закуска готова.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сало солоне – 500 гр.
  • Часник – 5 зуб.
  • Чебрець свіжий – 1 пучок
  • Перець чилі – 2 – 3 шт.
  • Волоський горіх – 150 гр.
  • Мак – 40 гр.

Процес приготування:

Готувати паштет з сала на зиму легко! З сала зріжте шкірку, зелень і перець чилі вимити, часник очистіть від лушпиння.

Волоські горіхи очистіть від шкаралупи, порубаєте і обсмажте на розігрітій сковороді. Потім обсмажте мак.

З допомогою м’ясорубки подрібніть сало, перець чилі, зелень, часник, горіхи і мак.

Отриману масу ще раз добре перемішайте, додайте сіль за смаком.

Перекладіть масу в стерилізовану банку, загорніть кришкою і приберіть на зберігання в холодильник. Взимку дуже приємно відкрити ароматний паштет із сала і намазати на тост або хліб.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах