Приготувати паштет з сала на зиму дуже просто і швидко. Це відмінна альтернатива солоного сала, більш цікава і ніжна. Його завжди можна намазати на хрусткий тост і смачна закуска готова.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сало солоне – 500 гр.
- Часник – 5 зуб.
- Чебрець свіжий – 1 пучок
- Перець чилі – 2 – 3 шт.
- Волоський горіх – 150 гр.
- Мак – 40 гр.
Процес приготування:
Готувати паштет з сала на зиму легко! З сала зріжте шкірку, зелень і перець чилі вимити, часник очистіть від лушпиння.
Волоські горіхи очистіть від шкаралупи, порубаєте і обсмажте на розігрітій сковороді. Потім обсмажте мак.
З допомогою м’ясорубки подрібніть сало, перець чилі, зелень, часник, горіхи і мак.
Отриману масу ще раз добре перемішайте, додайте сіль за смаком.
Перекладіть масу в стерилізовану банку, загорніть кришкою і приберіть на зберігання в холодильник. Взимку дуже приємно відкрити ароматний паштет із сала і намазати на тост або хліб.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах