Паска без дріжджів – це смачний і простий варіант великодньої страви, з яким впораються всі господині. Тісто виходить пористим і вологим, що виділить вашу святкову випічку серед інших.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1.5 склянки
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 120 мл
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Ізюм – за смаком
  • Глазур – за смаком

Процес приготування:

Готувати паска без дріжджів просто! Вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності.

Додаємо яйця, продовжуємо перемішувати.

Вливаємо в тісто молоко, просіваємо борошно і розпушувач. Акуратно замішуємо тісто.

Додаємо цедру лимона. Для цього цитрус досить натерти на тертку. На цьому ж етапі можна додати родзинки.

замішуємо Тісто гарненько і розподіляємо по формі. Відправляємо в духовку на годину при температурі 160 градусів.

Готову випічку можна полити глазур’ю і прикрасити за смаком. Приємного апетиту!

Великодні паски без дріжджів Великодні паски в духовці Великодні паски на вершковому маслі Великодні паски на молоці Великодні паски на молоці без дріжджів Вершкові великодні паски паски з цедрою лимона Страви на Великдень