Знамениті пасхальні паски – це не завжди довгий і кропіткий приготування. Випічка виходить смачною і в мультиварці. Такий варіант готування значно заощадить ваш час.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Кефір – 1 склянка
- Маргарин вершковий – 150 гр.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сода харчова (гашена) – 0.5 ч. л.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
- Ізюм – 6 ст. л.
Процес приготування:
Готувати паску на кефірі в мультиварці просто! Яйця ретельно розтираємо з цукром до однорідної суміші.
До цукрово-яєчної суміші вливаємо кефір і розтоплений маргарин. Перемішуємо. Далі просіваємо борошно, додаємо ложку какао і соду, гашену оцтом. Замішуємо тісто.
Якщо додаємо в паску родзинки, то його слід попередньо замочити в теплій воді на 10 хвилин і просушити. Замішуємо підготовлений родзинки в тісто і викладаємо масу в чашу мультиварки, застелену пергаментом. Посередині можна розмістити невелику форму для випікання, щоб посередині паски було отвір. Готуємо в режимі «Випічка».
Коли паска буде готовий, даємо йому трохи охолонути у відкритій мультиварці, потім дістаємо і прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!
Великодні паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски на кефірі Паски з начинкою великодні паски з родзинками Страви на Великдень Тісто для пасок