Знамениті пасхальні паски – це не завжди довгий і кропіткий приготування. Випічка виходить смачною і в мультиварці. Такий варіант готування значно заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Маргарин вершковий – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сода харчова (гашена) – 0.5 ч. л.
  • Какао-порошок – 1 ст. л.
  • Ізюм – 6 ст. л.

Процес приготування:

Готувати паску на кефірі в мультиварці просто! Яйця ретельно розтираємо з цукром до однорідної суміші.

До цукрово-яєчної суміші вливаємо кефір і розтоплений маргарин. Перемішуємо. Далі просіваємо борошно, додаємо ложку какао і соду, гашену оцтом. Замішуємо тісто.

Якщо додаємо в паску родзинки, то його слід попередньо замочити в теплій воді на 10 хвилин і просушити. Замішуємо підготовлений родзинки в тісто і викладаємо масу в чашу мультиварки, застелену пергаментом. Посередині можна розмістити невелику форму для випікання, щоб посередині паски було отвір. Готуємо в режимі «Випічка».

Коли паска буде готовий, даємо йому трохи охолонути у відкритій мультиварці, потім дістаємо і прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!

Великодні паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски на кефірі Паски з начинкою великодні паски з родзинками Страви на Великдень Тісто для пасок