Домашні паски не йдуть ні в яке порівняння з магазинними. Приготування цієї випічки вимагає часу, зусиль і певної майстерності. Але можна полегшити цей процес, якщо у вас є хлібопічка. Важливо дотримуватися послідовність закладки продуктів і їх пропорції, щоб паска вийшла потрібного розміру, з пухкою текстурою і «правильної» скоринкою. Всі кроки і кількість інгредієнтів для хлібопічки Midea вказані в даному рецепті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сухі дріжджі – 7 гр.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Ізюм – 100 гр.
- Ванілін – 0.35 ч. л.
Процес приготування:
Готувати паску в хлібопічці Midea легко! Яйця поділяємо на білки і жовтки.
Білки збиваємо до м’яких піків віночком або за допомогою міксера.
Жовтки змішуємо з цукровим піском і збиваємо до розчинення цукрових кристаликів.
Закладаємо інгредієнти в чашу хлібопічки в певній послідовності. Спочатку вливаємо молоко, попередньо підігріте до температури 50 градусів.
Додаємо розм’якшене вершкове масло, збиті жовтки і збиті білки.
Потім висипаємо поверх сіль, ванілін, просіяне борошно, дріжджі.
Встановлюємо чашу в хлібопічку. Вибираємо режим «Французький хліб». Родзинки промиваємо, обсушуємо і висипаємо в диспенсер. Як варіант, його можна всипати в тісто після першого сигналу приладу.
Після закінчення часу режиму хлібопічку відкриваємо, готову паску обережно витягуємо. Даємо виробу охолонути.
За бажанням, паску можна покрити будь-глазур’ю або просто посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Великодні паски без вершкового масла Великодні паски на молоці Великодні паски на сухих дріжджах Повітряні великодні паски