Просто обожнюю кухонну техніку, яка дозволяє мінімізувати витрати людської праці і одночасно приготувати щось смачне. Сьогодні хочу поділитися рецептом паски, приготованого в хлібопічці.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукор-пісок – 9 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сухі дріжджі – 2.5 ч. л.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Ванілін – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 410 гр.
- Ізюм – за смаком
- Цукати – за смаком
- Кориця мелена – 0.5 ч. л.
- Мускатний горіх – на кінчику ножа
- Куркума – 0.5 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукрова пудра – 50 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Кондитерська посипання – за смаком
Процес приготування:
Готувати паску в хлібопічці Мулинекс легко! Заздалегідь підготуйте необхідні інгредієнти для ароматної і смачної паски. Всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому, продукти, які зберігаються в холодильнику, дістаньте за кілька годин до готування, щоб вони встигли зігрітися.
В чашу хлібопічки спочатку вилийте рідкі інгредієнти: курячі яйця і молоко.
Потім викладіть розм’якшене вершкове масло, додайте цукровий пісок, ванільний цукор, сіль, просіяне через сито борошно пшеничне вищого сорту, куркуму, мелену корицю і мускатний горіх.
В останню чергу всипте сухі дріжджі.
Родзинки і цукати промийте і обсушіть.
Чашу хлібопічки вставте в прилад. Виберіть режим «Солодкий хліб», обсяг паски – 1 кілограм, скоринка – середня. Закрийте кришку хлібопічки, час на панелі установіть – 3 години 09 хвилин. Натисніть «Старт».
Через півгодини відкрийте кришку приладу, введете родзинки і цукати у тісто. Закрийте кришку і чекайте закінчення програми.
Збийте яєчний білок з цукровою пудрою і лимонним соком до стану білої гладкої маси.
Після звукового сигналу вимкніть прилад, і акуратно вийміть паска. Остудіть його на решітці.
Верхівку повітряного паски покрийте білкової глазур’ю, зверху присипте кондитерської посипкою за бажанням, дайте повністю глазурі застигнути і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Великодні паски на вершковому маслі Великодні паски на молоці Великодні паски на сухих дріжджах паска з родзинками в хлібопічці паски з горіхами Паски на Великдень Тісто для пасок у хлібопічці