Рецепт сирного паски без дріжджів дуже простий у приготуванні. Не потрібно робити опару і вичікувати зайвий час. А сир зробить випічку ще більш смачною і повітряної. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир – 180 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 180 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Горіхи – за смаком
  • Родзинки або Курага – за смаком

Процес приготування:

Готувати сирна паска без дріжджів просто! Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної піни.

Сир попередньо перетираємо через сито, потім додаємо до яєчної маси. Перемішуємо до однорідності.

Додаємо вершкове масло. Знову збиваємо до однорідності.

В однорідну не дуже густу масу просіваємо борошно. Відразу ж додаємо сіль і розпушувач. Замішуємо тісто.

За смаком додаємо горіхи і сухофрукти. Знову перемішуємо. Викладаємо у форму і випікаємо 40 хвилин при температурі 160 градусів.

Готовий сирна паска дістаємо з духовки. Прикрашаємо за бажанням і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Великодні паски без молока Великодні паски на вершковому маслі паска з родзинками класичний Паски без дріжджів з сиром Паски на Великдень Сирне тісто для пасок Сирні паски з курагою