Якщо у вас на кухні є хлібопічка, то ароматні паски вам зовсім не принесуть клопоту. Ніжна домашня випічка завжди буде виглядати краще за вашим столом. Святкове блюдо обов’язково оцінять ваші рідні!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – 1 пакет
- Ізюм – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати паску в хлібопічці? Якщо паска плануєте додавати родзинки, то його слід заздалегідь підготувати. Відмочити в окропі, потім ретельно просушити.
Викладаємо продукти для приготування в хлібопічку. Їх послідовність залежить від марки вашої техніки. Наприклад, спочатку яйця, молоко, потім масло та сухі інгредієнти, родзинки.
Відправляємо контейнер з інгредієнтами в хлібопічку. Можна поставити на режим «французький хліб». Приготування займе 4 години.
Після приготування даємо трохи охолонути випічці, потім дістаємо з контейнера і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Здобне тісто для пасок Здобні великодні паски паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паски з родзинками паску без опари Смачні великодні паски Тісто для пасок у хлібопічці