Якщо у вас на кухні є хлібопічка, то ароматні паски вам зовсім не принесуть клопоту. Ніжна домашня випічка завжди буде виглядати краще за вашим столом. Святкове блюдо обов’язково оцінять ваші рідні!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Ванілін – 1 пакет
  • Ізюм – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати паску в хлібопічці? Якщо паска плануєте додавати родзинки, то його слід заздалегідь підготувати. Відмочити в окропі, потім ретельно просушити.

Викладаємо продукти для приготування в хлібопічку. Їх послідовність залежить від марки вашої техніки. Наприклад, спочатку яйця, молоко, потім масло та сухі інгредієнти, родзинки.

Відправляємо контейнер з інгредієнтами в хлібопічку. Можна поставити на режим «французький хліб». Приготування займе 4 години.

Після приготування даємо трохи охолонути випічці, потім дістаємо з контейнера і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Здобне тісто для пасок Здобні великодні паски паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паски з родзинками паску без опари Смачні великодні паски Тісто для пасок у хлібопічці