Печериці на мангалі – одне з кращих додатків до м’ясних, рибних чи овочевих страв, що додає їм соковитості і різноманітності. Гриби з димком готуються швидко і просто, тому обов’язково порадують як новачків кулінарного мистецтва, так і професіоналів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Сир сирний – 100 гр.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Помідори черрі – 3 шт.
  • Чебрець свіжий – 1 щіпка
  • Перець чилі – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати печериці на мангалі просто! Печериці перебрати, промити під холодною водою, просушити на кухонному рушнику. Видалити плівки з капелюшків грибів. Стручок гострого перцю дрібно порубати. У контейнер викласти печериці, гострий перець, сушені листя чебрецю, влити соєвий соус. Контейнер закрити і струсити. Залишити гриби на деякий час для просочення.

Наколоти печериці на шампури. Смажити гриби на мангалі з усіх сторін на тліючих вугіллях.

Подавати готові печериці на мангалі на плоскому блюді. За бажанням подавати гриби з сирним сиром, свіжою зеленню і помідорами черрі. Приємного апетиту!

Маринад для печериць на мангалі Овочі гриль на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі