Печериці на мангалі – одне з кращих додатків до м’ясних, рибних чи овочевих страв, що додає їм соковитості і різноманітності. Гриби з димком готуються швидко і просто, тому обов’язково порадують як новачків кулінарного мистецтва, так і професіоналів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Сир сирний – 100 гр.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Помідори черрі – 3 шт.
- Чебрець свіжий – 1 щіпка
- Перець чилі – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати печериці на мангалі просто! Печериці перебрати, промити під холодною водою, просушити на кухонному рушнику. Видалити плівки з капелюшків грибів. Стручок гострого перцю дрібно порубати. У контейнер викласти печериці, гострий перець, сушені листя чебрецю, влити соєвий соус. Контейнер закрити і струсити. Залишити гриби на деякий час для просочення.
Наколоти печериці на шампури. Смажити гриби на мангалі з усіх сторін на тліючих вугіллях.
Подавати готові печериці на мангалі на плоскому блюді. За бажанням подавати гриби з сирним сиром, свіжою зеленню і помідорами черрі. Приємного апетиту!
Маринад для печериць на мангалі Овочі гриль на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі