Одного разу на просторах Інтернету знайшла чудовий і досить простий рецепт печериць. Цікава закуска готується за лічені хвилини. Печериці в беконі, неодмінно прикрасять ваш стіл на будь-якому пікніку. Таке блюдо можна приготувати і вдома в духовці. Але на багатті печериці набувають незабутній смак і аромат.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Печериці свіжі – 8 шт.
- Бекон – 8 скибочок
- Сир вершковий – 8 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт печериць в беконі на мангалі простий у приготуванні! Розведіть вогонь і дайте прогоріти вугіллю.
Тим часом великі печериці ретельно промийте під проточною водою і обсушити за допомогою паперових рушників.
Капелюшки печериць відокремте від їх ніжок.
В кожну шляпку викладіть по чайній ложці вершкового сиру. При відсутності вершкового сиру, візьміть будь твердий і натріть його на дрібній тертці. А потім нафаршируйте гриби.
Відкрийте упаковку вже нарізаного тонкими довгими скибочками бекону. Викладіть на робочу поверхню столу скибочку бекону, зверху по центру розмістіть нафарширований печериця.
Загорніть печериця вільними краями бекону.
Щоб бекон не розвернувся, заколіть дерев’яною зубочисткою або шпажкою.
Таким способом вчините з усіма печерицями.
До цього часу мангал вже буде готовий, і жар добре прогорять.
Нафаршировані печериці в беконі викладіть на мангал.
Обсмажте печериці до золотистої рум’яної скоринки приблизно за 8-10 хвилин з кожного боку.
Готові апетитні, ароматні печериці подавайте на стіл зі свіжими овочами та зеленню.
Приємного апетиту!
Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі