Печінковий торт без моркви – чудове святкове блюдо, яке може виступати як в якості закуски, так і в якості основного блюда. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачне, ніжне і соковите блюдо, яке завжди припадає до смаку і мешканцям, і гостям.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свиняча печінка – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Майонез – 400 гр.
  • Манна крупа – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати печінковий торт без моркви, печінка промити, подрібнити блендером до рідкої консистенції густої.

Посолити і поперчити масу.

Додати до печінки манну крупу, ретельно перемішати міксером.

Вбити до печінкової маси яйця. Додати молоко, перемішати все блендером.

Перелити печінкову масу в глибоку миску, додати рослинне масло, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин для набухання манки.

Розігріти сковороду з рослинним маслом, випікати на ній печінкові млинці з двох боків до рум’янцю.

Часник очистити, подрібнити.

В окремій ємності змішати часник з майонезом.

Кожен печінковий млинець промазати майонезом з часником, формуючи торт.

Залишити печінковий торт без моркви ненадовго для просочення. перед подачею прикрасити блюдо рубаною зеленню. Гарний і смачний печінковий торт готовий!

Печінковий торт з манкою Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки