Печінковий торт без моркви – чудове святкове блюдо, яке може виступати як в якості закуски, так і в якості основного блюда. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачне, ніжне і соковите блюдо, яке завжди припадає до смаку і мешканцям, і гостям.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свиняча печінка – 600 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Майонез – 400 гр.
- Манна крупа – 250 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати печінковий торт без моркви, печінка промити, подрібнити блендером до рідкої консистенції густої.
Посолити і поперчити масу.
Додати до печінки манну крупу, ретельно перемішати міксером.
Вбити до печінкової маси яйця. Додати молоко, перемішати все блендером.
Перелити печінкову масу в глибоку миску, додати рослинне масло, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин для набухання манки.
Розігріти сковороду з рослинним маслом, випікати на ній печінкові млинці з двох боків до рум’янцю.
Часник очистити, подрібнити.
В окремій ємності змішати часник з майонезом.
Кожен печінковий млинець промазати майонезом з часником, формуючи торт.
Залишити печінковий торт без моркви ненадовго для просочення. перед подачею прикрасити блюдо рубаною зеленню. Гарний і смачний печінковий торт готовий!
Печінковий торт з манкою Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки