Печінковий торт з сирним сиром – це не тільки дуже смачна страва, але і корисне. Завдяки вмісту невисокого рівня калорій подібний торт підходить і для людей, які дотримуються принципів правильного харчування. Крем з кисломолочного сиру з натуральним йогуртом і зеленню робить торт ніжним і ароматним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свиняча печінка або Яловича печінка – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Сир сирний – 300 гр.
- Йогурт – 200 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати печінковий торт з сирним сиром, печінка промийте і наріжте великими шматочками. Для приготування торта можна використовувати будь-яку печінку курячу, свинячий, яловичу, индюшиную. В даному випадку орієнтуйтеся на власний смак.
Ріпчасту цибулю і моркву очистити. Потім крупно поріжте їх.
Печінку, цибулю і моркву помістіть в чашу блендера і подрібніть.
Печінкову масу перекладіть в підходящу ємність, додайте до неї пшеничне борошно і сіль.
Після цього додайте в робочу ємність до решти інгредієнтів яйця. Все перемішайте, щоб тісто в результаті вийшло однорідним.
Розігріваємо сковороду і смажимо на олії печінкові млинці. Обсмажуйте млинці з кожного боку по 3-4 хвилини. Готові млинці остудити.
В окремій ємності з’єднуємо сирний сир, натуральний йогурт і подрібнений кріп. Все перемішуємо.
Промазуємо кожен печінковий млинець кремом з кисломолочного сиру.
Готовий торт за бажанням прикрасьте на свій розсуд, потім приберіть в холодильник на 2 години. Печінковий торт з сирним сиром готовий!
Приємного вам апетиту!
Печінковий торт без молока Печінковий торт з морквою і цибулею Печінковий торт з яловичої печінки Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки