Печінковий торт з сирним сиром – це не тільки дуже смачна страва, але і корисне. Завдяки вмісту невисокого рівня калорій подібний торт підходить і для людей, які дотримуються принципів правильного харчування. Крем з кисломолочного сиру з натуральним йогуртом і зеленню робить торт ніжним і ароматним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свиняча печінка або Яловича печінка – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Йогурт – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати печінковий торт з сирним сиром, печінка промийте і наріжте великими шматочками. Для приготування торта можна використовувати будь-яку печінку курячу, свинячий, яловичу, индюшиную. В даному випадку орієнтуйтеся на власний смак.

Ріпчасту цибулю і моркву очистити. Потім крупно поріжте їх.

Печінку, цибулю і моркву помістіть в чашу блендера і подрібніть.

Печінкову масу перекладіть в підходящу ємність, додайте до неї пшеничне борошно і сіль.

Після цього додайте в робочу ємність до решти інгредієнтів яйця. Все перемішайте, щоб тісто в результаті вийшло однорідним.

Розігріваємо сковороду і смажимо на олії печінкові млинці. Обсмажуйте млинці з кожного боку по 3-4 хвилини. Готові млинці остудити.

В окремій ємності з’єднуємо сирний сир, натуральний йогурт і подрібнений кріп. Все перемішуємо.

Промазуємо кожен печінковий млинець кремом з кисломолочного сиру.

Готовий торт за бажанням прикрасьте на свій розсуд, потім приберіть в холодильник на 2 години. Печінковий торт з сирним сиром готовий!

Приємного вам апетиту!

Печінковий торт без молока Печінковий торт з морквою і цибулею Печінковий торт з яловичої печінки Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки