Експрес-спосіб приготування красноголовців – просто посмажити їх на сковороді у великій кількості масла. У цьому весь секрет: вершкове масло, растапливаясь на сильно розігрітій сковороді, надає грибам смак пряженого молока і легкий аромат смажених горіхів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Підосичники свіжі – 500 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування красноголовців смажених на сковороді? Гриби очистити від сміття і комах, обтрусити від піску і бруду. Ретельно помити в холодній воді і пошкребти ніжки. Нарізати підосичники невеликими шматочками.
Масло краще всього брати максимально жирне, не менш ніж 82 % жирності.
Сковороду розігріти на сильному вогні, розпустити в ній вершкове масло. Кинути в киплячу олію шматочки грибів.
Через 10 хв. приготування при постійному помішуванні на середньому вогні підосичники посолити, перемішати.
Смажити гриби у вершковому маслі ще 25 хв., час від часу помішуючи. Якщо масло починає диміти, знизити вогонь до слабкого. Подавати смажені підосичники до молодої вареної картоплі або страв з червоного м’яса.
Приємного апетиту!
Смажені підосичники Як приготувати підосичники - рецепти