Підосичники з цибулею в сметані виходять поживними і ароматними. Страва ідеально поєднується з картоплею і підходить для сімейного обіду. Піджарку обов’язково оцінять домашні, а ви не витратите багато часу на приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Підосичники свіжі – 12 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сметана – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування красноголовців смажених із цибулею та сметаною. Підосичники перебираємо і очищаємо.

Відібрані гриби промиваємо під водою і нарізаємо на шматочки середнього розміру.

Заливаємо гриби водою і варимо їх 15 хвилин після закипання.

Після чого відкидаємо на друшляк і промиваємо.

Лук ріжемо тонкими півкільцями.

Зубчики часнику пропускаємо через прес.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.

У неї викладаємо гриби, цибулю і часник. Обсмажуємо на помірному вогні, поки не википить рідина.

Додаємо в продукти сіль і сметану.

Перемішуємо вміст і тушкуємо 10 хвилин. Вимикаємо плиту.

Смажені підосичники з цибулею і сметаною готові. Приємного апетиту!

Смажені підосичники Як приготувати підосичники - рецепти