Підосичники з цибулею в сметані виходять поживними і ароматними. Страва ідеально поєднується з картоплею і підходить для сімейного обіду. Піджарку обов’язково оцінять домашні, а ви не витратите багато часу на приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Підосичники свіжі – 12 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Сметана – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування красноголовців смажених із цибулею та сметаною. Підосичники перебираємо і очищаємо.
Відібрані гриби промиваємо під водою і нарізаємо на шматочки середнього розміру.
Заливаємо гриби водою і варимо їх 15 хвилин після закипання.
Після чого відкидаємо на друшляк і промиваємо.
Лук ріжемо тонкими півкільцями.
Зубчики часнику пропускаємо через прес.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
У неї викладаємо гриби, цибулю і часник. Обсмажуємо на помірному вогні, поки не википить рідина.
Додаємо в продукти сіль і сметану.
Перемішуємо вміст і тушкуємо 10 хвилин. Вимикаємо плиту.
Смажені підосичники з цибулею і сметаною готові. Приємного апетиту!
Смажені підосичники Як приготувати підосичники - рецепти