Смачні рум’яні чебуреки можна готувати у піст. Замість м’ясної начинки використовувати картопляне пюре. За своїм смаком можна додати до картоплі обсмажену цибулю або улюблену зелень.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Вода – 1 склянка
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Картопля – 500 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
- пісне Масло – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати пісні чебуреки з картоплею? Картоплю почистіть, помийте, наріжте часточками і зваріть до готовності.
У миску просійте борошно, додайте сіль, стакан гарячої води і оливкове масло. Замісіть еластичне масло. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин.
Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте на соняшниковій олії.
З вареної картоплі зробіть пюре, додайте рубану зелень і сіль за смаком.
Тісто розкачайте в тонкий пласт, виріжте з нього круглі коржі, покладіть на них трохи начинки і зліпіть чебуреки.
Заготовки чебуреків обсмажте на соняшниковій олії з двох боків до рум’яної скоринки.
Приємного аппетита!
Чебуреки