Смачні рум’яні чебуреки можна готувати у піст. Замість м’ясної начинки використовувати картопляне пюре. За своїм смаком можна додати до картоплі обсмажену цибулю або улюблену зелень.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Картопля – 500 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Петрушка – 1 пучок
  • пісне Масло – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати пісні чебуреки з картоплею? Картоплю почистіть, помийте, наріжте часточками і зваріть до готовності.

У миску просійте борошно, додайте сіль, стакан гарячої води і оливкове масло. Замісіть еластичне масло. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин.

Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте на соняшниковій олії.

З вареної картоплі зробіть пюре, додайте рубану зелень і сіль за смаком.

Тісто розкачайте в тонкий пласт, виріжте з нього круглі коржі, покладіть на них трохи начинки і зліпіть чебуреки.

Заготовки чебуреків обсмажте на соняшниковій олії з двох боків до рум’яної скоринки.

Приємного аппетита!

Чебуреки