Що може б краще домашнього курника! Смачний, ароматний, з соковитою, живильної начинкою – ідеальне блюдо, щоб здивувати гостей. Головне, приділити особливу увагу приготування тіста, тоді страва вийде по-справжньому апетитним!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Маргарин вершковий – 250 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 7 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати пісочне тісто без яєць для курника. Маргарин залишаємо на 30 хв. в теплі, щоб він розм’як, але не розтанув.
Додаємо в маргарин цукровий пісок і сіль.
Борошно просіваємо через ситечко, з’єднуємо її з розпушувачем.
Поступово вводимо муку на маргарин, перемішуємо лопаткою, щоб вийшло однорідне тісто.
Продовжуємо вимішувати тісто руками. Найкраще це робити на столі. А щоб тісто не прилипало, посипаємо мукою стільницю.
Тісто для курника готово! Приємного апетиту!
Класичне тісто для курника Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника