Що може б краще домашнього курника! Смачний, ароматний, з соковитою, живильної начинкою – ідеальне блюдо, щоб здивувати гостей. Головне, приділити особливу увагу приготування тіста, тоді страва вийде по-справжньому апетитним!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Маргарин вершковий – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Розпушувач тіста – 7 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати пісочне тісто без яєць для курника. Маргарин залишаємо на 30 хв. в теплі, щоб він розм’як, але не розтанув.

Додаємо в маргарин цукровий пісок і сіль.

Борошно просіваємо через ситечко, з’єднуємо її з розпушувачем.

Поступово вводимо муку на маргарин, перемішуємо лопаткою, щоб вийшло однорідне тісто.

Продовжуємо вимішувати тісто руками. Найкраще це робити на столі. А щоб тісто не прилипало, посипаємо мукою стільницю.

Тісто для курника готово! Приємного апетиту!

Класичне тісто для курника Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника