Пісочне тісто на маслі, виходить дуже смачним і еластичним. Курник з ним буде ще апетитніше, рум’яний вид і приголомшливий аромат точно сподобається і гостям і мешканцям.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 5 гр.
Процес приготування:
Як приготувати пісочне тісто для курника на вершковому маслі? Борошно просіваємо через ситечко, щоб збагатити її повітрям і отримати пишне тісто. Додаємо до неї розпушувач.
Вершкове масло розм’якшуємо, залишивши його на 30 хв. при кімнатній температурі.
Змішуємо яйця, вершкове масло, сметану, сіль та цукровий пісок.
Поступово втручається у рідку масу борошно.
Формуємо тісто, добре вимішуємо його руками 3-5 хв
Пісочне тісто готове, можна приступати до курнику! Приємного апетиту!
Класичне тісто для курника Курник Розсипчасте тісто для курника Тісто для курника Тісто для курника в духовці Тісто для курника на вершковому маслі Тісто для курника на сметані