Чудовий нескладний рецепт дуже смачного пісочного пирога. Тісто виходить не надто сухим і розсипчастим, а кисло-солодка начинка з сиру і малини прекрасно гармонує з пісочної основою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Малина – 150 гр.
  • Сир 5% – 220 гр.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 105 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати пісочний пиріг з малиною і сиром. Борошно просіваємо, додаємо до неї невеликі шматочки вершкового масла і ретельно перетираємо все в крихту.

Додаємо 2 столові ложки цукру і одне яйце.

Замішуємо тісто. Воно має бути м’яким, пластичним і нелипким. Прикриваємо тісто плівкою і залишаємо в холодильнику.

Сир перетираємо разом з цукром, яйцем і крохмалем до однорідності.

Викладаємо тісто у форму для запікання і рівномірно розподіляємо, формуючи бортики.

Викладаємо на тісто сирну начинку.

Зверху розподіляємо малину.

Запікаємо пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці протягом півгодини. Дістаємо пиріг з форми, коли він повністю охолоне. Приємного апетиту!

Пиріг з малиной Пиріг з малиною в духовці Пироги