Чудовий нескладний рецепт дуже смачного пісочного пирога. Тісто виходить не надто сухим і розсипчастим, а кисло-солодка начинка з сиру і малини прекрасно гармонує з пісочної основою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Малина – 150 гр.
- Сир 5% – 220 гр.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 105 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати пісочний пиріг з малиною і сиром. Борошно просіваємо, додаємо до неї невеликі шматочки вершкового масла і ретельно перетираємо все в крихту.
Додаємо 2 столові ложки цукру і одне яйце.
Замішуємо тісто. Воно має бути м’яким, пластичним і нелипким. Прикриваємо тісто плівкою і залишаємо в холодильнику.
Сир перетираємо разом з цукром, яйцем і крохмалем до однорідності.
Викладаємо тісто у форму для запікання і рівномірно розподіляємо, формуючи бортики.
Викладаємо на тісто сирну начинку.
Зверху розподіляємо малину.
Запікаємо пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці протягом півгодини. Дістаємо пиріг з форми, коли він повністю охолоне. Приємного апетиту!
Пиріг з малиной Пиріг з малиною в духовці Пироги