Незвичайну листкову піцу з лаваша легко приготувати в домашніх умовах. Ситне блюдо швидко випікається в духовці, його можна подавати на сніданок або як перекус в будь-який час дня.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 3 ст. л.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування піци з лаваша шарами в духовці. Розстилаємо лаваш. Крайню його частина обмазуємо сумішшю з майонезу, кетчупу і гірчиці.
Подрібнюємо болгарський перець і свіжу зелень. Висипаємо на змащену частину лаваша. Тут же додаємо необхідні спеції.
Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу і розподіляємо її по лавашу.
Посипаємо продукти тертим сиром.
Скручуємо лаваш з начинкою в рулет.
В лаваші загинаємо краю, сам рулет трохи притискаємо, щоб він прийняв більш плоску форму.
За бажанням, можна обмазати лаваш невеликою кількістю майонезу.
Розрізаємо рулет на дві частини і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після чого листкова піца з лаваша готова. Можна подавати до столу!
Піца з ковбасою Піца з лаваша в духовці Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів