Незвичайну листкову піцу з лаваша легко приготувати в домашніх умовах. Ситне блюдо швидко випікається в духовці, його можна подавати на сніданок або як перекус в будь-який час дня.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування піци з лаваша шарами в духовці. Розстилаємо лаваш. Крайню його частина обмазуємо сумішшю з майонезу, кетчупу і гірчиці.

Подрібнюємо болгарський перець і свіжу зелень. Висипаємо на змащену частину лаваша. Тут же додаємо необхідні спеції.

Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу і розподіляємо її по лавашу.

Посипаємо продукти тертим сиром.

Скручуємо лаваш з начинкою в рулет.

В лаваші загинаємо краю, сам рулет трохи притискаємо, щоб він прийняв більш плоску форму.

За бажанням, можна обмазати лаваш невеликою кількістю майонезу.

Розрізаємо рулет на дві частини і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після чого листкова піца з лаваша готова. Можна подавати до столу!

Піца з ковбасою Піца з лаваша в духовці Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів