Одне з найулюбленіших ласощів людей по всьому світу може з’являтися на вашому столі щодня, якщо використовувати цей простий рецепт. Також це допоможе заощадити час і гроші і побалувати себе і рідних смачним італійським блюдом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сметана – 3 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – ст. л.
- Масло рослинне – для змазування
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Петрушка – 5 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати піцу з яйцем, ковбасою та сиром і помідорами на сковороді. Видавіть в ємність майонез і сметану. Якщо хочете, використовуйте ці продукти в рівних частках, але це підвищить калорійність готового страви.
Додайте 2 яйця.
Збийте до однорідної маси.
Висипте борошно, попередньо пройшла через ситечко. Розмішуйте, поки не позбудетеся від грудочок. Можна використовувати міксер або віночок.
Тісто має постояти 5 хвилин. В це час Ви можете зайнятися нарізкою. Яким чином нарізати начинку, можете вибрати самостійно. Найчастіше вибирають круглу, напівкруглу або довгасту форму.
Для сиру візьміть велику тертку.
Дно і борти холодної сковорідки необхідно змастити рослинним маслом. Так піца не пригорить і легко відійде від сковорідки.
Вилийте тісто на сковорідку, через хвилину змастіть або полити кетчупом.
Викладіть начинку і при бажанні додайте перець і сіль.
Посипте зелень, а потім сир. Накрийте сковорідку кришкою. Смажте піцу на дрібному вогні протягом 10 хвилин.
Страва готова. Приємного апетиту!
Піца з ковбасою Піца з сиром Піца на сметані Піца на тесті без дріжджів