Одне з найулюбленіших ласощів людей по всьому світу може з’являтися на вашому столі щодня, якщо використовувати цей простий рецепт. Також це допоможе заощадити час і гроші і побалувати себе і рідних смачним італійським блюдом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сметана – 3 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – ст. л.
  • Масло рослинне – для змазування
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Копчена ковбаса – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Петрушка – 5 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати піцу з яйцем, ковбасою та сиром і помідорами на сковороді. Видавіть в ємність майонез і сметану. Якщо хочете, використовуйте ці продукти в рівних частках, але це підвищить калорійність готового страви.

Додайте 2 яйця.

Збийте до однорідної маси.

Висипте борошно, попередньо пройшла через ситечко. Розмішуйте, поки не позбудетеся від грудочок. Можна використовувати міксер або віночок.

Тісто має постояти 5 хвилин. В це час Ви можете зайнятися нарізкою. Яким чином нарізати начинку, можете вибрати самостійно. Найчастіше вибирають круглу, напівкруглу або довгасту форму.

Для сиру візьміть велику тертку.

Дно і борти холодної сковорідки необхідно змастити рослинним маслом. Так піца не пригорить і легко відійде від сковорідки.

Вилийте тісто на сковорідку, через хвилину змастіть або полити кетчупом.

Викладіть начинку і при бажанні додайте перець і сіль.

Посипте зелень, а потім сир. Накрийте сковорідку кришкою. Смажте піцу на дрібному вогні протягом 10 хвилин.

Страва готова. Приємного апетиту!

Піца з ковбасою Піца з сиром Піца на сметані Піца на тесті без дріжджів