Приготування їжі в мультиварці зручно тим, що можна закладіть в неї продукти, вибрати необхідну програму і займатися своїми справами. Плов з булгуру з куркою готується за такою ж схемою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Булгур – 1 склянка
- Масло рослинне – 50 мл
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 2 склянки
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Томатна паста – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати плов з булгуру з куркою в мультиварці. Цибулю і моркву помийте, очистіть і дрібно наріжте.
В чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть овочі та встановіть режим «Смаження» на 15 хвилин.
Філе помийте, обсушіть і наріжте кубиками. Через 5 хвилин від початку програми «Смаження» додайте в чашу мультиварки куряче філе.
Після закінчення режиму «Смаження» додайте сіль, спеції і томатну пасту.
Потім всипте булгур і влийте воду. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння», встановіть таймер на 40 хвилин.
По закінченню програми плов з булгуру з куркою можна подавати на стіл.
Смачного!