Приготування їжі в мультиварці зручно тим, що можна закладіть в неї продукти, вибрати необхідну програму і займатися своїми справами. Плов з булгуру з куркою готується за такою ж схемою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Булгур – 1 склянка
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 2 склянки
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Томатна паста – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати плов з булгуру з куркою в мультиварці. Цибулю і моркву помийте, очистіть і дрібно наріжте.

В чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть овочі та встановіть режим «Смаження» на 15 хвилин.

Філе помийте, обсушіть і наріжте кубиками. Через 5 хвилин від початку програми «Смаження» додайте в чашу мультиварки куряче філе.

Після закінчення режиму «Смаження» додайте сіль, спеції і томатну пасту.

Потім всипте булгур і влийте воду. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння», встановіть таймер на 40 хвилин.

По закінченню програми плов з булгуру з куркою можна подавати на стіл.

Смачного!

Дієтичний плов Плов без м'яса Плов без моркви Плов в мультиварці Панасонік Плов в мультиварці Поларіс Плов з куркою Плов з м'ясом в мультиварці