Ніжний і апетитний домашній плов виходить з свинини і розсипчастого булгуру. Оцініть швидкий і цікавий у приготуванні рецепт для ваших обідів або вечерь.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Булгур – 3 склянки
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з булгуру зі свининою на сковороді, підготуємо необхідні продукти для плову. Булгур промиваємо, свинину заздалегідь промиваємо, очищаємо овочі від шкірки.
Далі м’ясо розрізаємо на шматки середнього розміру.
Кладемо свинину на сковороду, розігріту з рослинною олією. Смажимо продукт до яскравого рум’янцю.
Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Зубчики часнику залишаємо цілком.
Додаємо цибулю з морквою, сіль і спеції. Сюди ж викладаємо булгур. Заливаємо продукти водою і тушкуємо їх на слабкому вогні близько 30 хвилин.
Розмішуємо готовий плов з булгуру і розкладаємо його по тарілках. Прикрашаємо ароматною зеленню і подаємо до столу!
Пісний плов з грибами Плов без м'яса Плов з булгуру Плов зі свининою на сковороді Плов на сковороді Розсипчастий плов зі свининою