Страви з булгуру найчастіше готують у країнах Близького Сходу та в деяких регіонах Індії. Але цю смачну і корисну крупу можна придбати в продуктових магазинах по всьому світу. Тому цей рецепт плову так актуальний зараз.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Булгур – 300 гр.
  • Свинина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чилі – за смаком
  • Вода – 100 мл
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати плов з булгуру зі свининою в казані просто! У казані нагріти олію. Цибулю наріжте півкільцями, моркву – тонкою соломкою. Спочатку викладіть в казан цибулю, обсмажте до прозорості. Потім додайте моркву і смажте ще 5-7 хвилин.

Потім додайте м’ясо, продовжуйте смажити, поки м’ясо не побіліє.

Далі всипте булгур, розрівняйте його лопаткою.

Влийте окріп, посоліть і приправте, додайте зубчики часнику. Доведіть вміст казана на сильному вогні до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте плов 20-30 хвилин під кришкою.

Готовий плов перемішайте і подавайте на стіл, додавши трохи свіжої зелені.

Смачного!

Пісний плов з грибами Плов в казані Плов в казані на плиті Плов з булгуру Плов з булгуру зі свининою Плов з м'ясом Плов зі свининою Розсипчастий плов зі свининою