Мультиварка «Редмонд» допомагає кожній власниці цього кухонного гаджета легко і швидко приготувати плов. У цій моделі є програма «Плов», яка витримує належний температурний баланс, і є автоматичне вимикання, що не дає плову підгоріти, навіть якщо господиня забуває про готуванні. Ця модель дає повну гарантію, що плов буде розсипчастим, соковитим і смачним. Для плову візьміть м’якоть стегна індички, як більш соковиту і жирну частина тушки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Індичка – 600 гр.
  • Рис довгозерний – 2.5 мультистакана
  • Морква – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 400 гр.
  • Часник – 1 головка
  • Масло рослинне – для смаження
  • Приправа (на вибір) – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода гаряча – 5 мультистаканов

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з індички в мультиварці Редмонд. Спочатку підготуйте всі інгредієнти для плову. Почистіть цибулю і моркву. Відміряйте потрібну кількість рису. М’якоть стегна промийте і обсушіть кухонним рушником.

Цибулю наріжте невеликими шматочками.

Моркву наріжте тонкою соломкою, а м’ясо індички – середніми шматочками.

мультічашу налийте олію, щоб воно повністю покрило дно. Увімкніть програму Смаження» на 20 хвилин і натисніть кнопку «Старт».

Коли масло добре нагріється, перекладіть в чашу нашатковані овочі і обсмажте їх протягом 3-5 хвилин.

Потім у чашу перекладіть шматочки індички і через 3 хвилини смаження посипте м’ясо приправою для плову, щоб вони при високій температурі повністю розкрили свій аромат. До кінця смаження м’ясо по своєму смаку посоліть і додайте трохи масла, якщо побачите, що його замало.

Поки індичка обсмажується, 5-8 разів промийте рис холодною водою.

Після завершення програми «Смаження» промитий рис викладіть рівним шаром поверх обсмажених інгредієнтів. Рис трохи посоліть і помістіть в нього очищені зубки часнику. Потім акуратно по шумовке або лопатці налийте в чашу гарячу воду. Закрийте кришку приладу. Увімкніть програму «Плов» на час за замовчуванням. У «Редмонд» це зазвичай 35-40 хвилин.

Після завершення програми залиште плов з індички на 10 хвилин для настоювання під закритою кришкою. Потім приготований плов лопаткою перемішайте, зніміть пробу і можете подавати страву до столу.

Приємного апетиту!

Пісний плов Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в мультиварці Плов з довгозерним рисом Плов з індичкою