Круглий рис ідеально підходить для приготування домашнього плову з куркою. Блюдо виходить наваристим і ситним, а також приємно здивує яскравим пряним ароматом. Візьміть простий рецепт для вашого меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 1,5 склянки
- Курка – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування плову з круглого рису з куркою. Курку розбираємо на шматки середнього розміру. Можна використовувати філе і м’ясо на кісточці.
Подрібнюємо цибулю і великими брусочками нарізаємо моркву.
Обсмажуємо курку в сковороді з рослинною олією до рум’янцю.
Сюди ж додаємо сіль, спеції і овочі. Розмішуємо і готуємо до м’якості цибулі і моркви.
Додаємо до вмісту промитий рис круглий і зубчики часнику в лушпинні. Повністю заливаємо продукти водою і готуємо на повільному вогні 30-40 хвилин.
Плов з куркою з круглого рису готовий. Діліть частування на порції і подавайте до столу!
Пісний плов Пісний плов з грибами Плов Плов в казані Плов з круглозерним рисом Плов з курки з рисом Плов на сковороді Плов у воці