Круглий рис ідеально підходить для приготування домашнього плову з куркою. Блюдо виходить наваристим і ситним, а також приємно здивує яскравим пряним ароматом. Візьміть простий рецепт для вашого меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Курка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з круглого рису з куркою. Курку розбираємо на шматки середнього розміру. Можна використовувати філе і м’ясо на кісточці.

Подрібнюємо цибулю і великими брусочками нарізаємо моркву.

Обсмажуємо курку в сковороді з рослинною олією до рум’янцю.

Сюди ж додаємо сіль, спеції і овочі. Розмішуємо і готуємо до м’якості цибулі і моркви.

Додаємо до вмісту промитий рис круглий і зубчики часнику в лушпинні. Повністю заливаємо продукти водою і готуємо на повільному вогні 30-40 хвилин.

Плов з куркою з круглого рису готовий. Діліть частування на порції і подавайте до столу!

Пісний плов Пісний плов з грибами Плов Плов в казані Плов з круглозерним рисом Плов з курки з рисом Плов на сковороді Плов у воці