Домашній плов з рису і курки можна запекти в духовці. Для приготування апетитного страви використовуйте казан. Порадуйте себе і близьких пряним ароматом і яскравим смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 3 ст.
- Курка – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати плов з куркою в казані в духовці. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Смажимо овочі в олії до м’якого стану.
куряче філе Ріжемо на маленькі шматочки. Їх смажимо окремо зі спеціями і сіллю. Приблизно, 5-7 хвилин.
На дно казана викладаємо спочатку овочеву піджарку, потім м’ясну. Зверху розподіляємо промитий рис. Його можна трохи посолити. Заливаємо вміст водою.
Казан із заготівлею накриваємо кришкою і ставимо випікатися в духовку на 1 годину 20 хвилин. Температура повинна бути не менше 200 градусів.
Соковитий плов з шматочками курячого м’яса в духовці готовий. Розмішуємо його і кладемо на тарілки. Подавайте до столу!
Пісний плов з грибами Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов з куркою в духовці Плов з м'ясом Плов з м'ясом в казані