Жаровня ідеально підходить для приготування апетитного наваристого плову. Доповніть домашнє блюдо соковитим м’ясом і подавайте до сімейного обіду або вечері. Простий рецепт не відніме у вас багато часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Рис білий – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 головки
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – 1 ч. л.
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати плов з свинини в жаровні на плиті, жаровню розігріваємо на плиті з рослинним маслом.

Обсмажуємо в ньому до прозорості кільця ріпчастої цибулі.

Додаємо до цибулі свинину, порізану невеликими шматочками. Готуємо ще пару хвилин.

Приєднуємо до піджарки терту моркву. Тушкуємо 5 хвилин.

Далі вливаємо воду і доводимо вміст до кипіння.

Після кипіння, додаємо сіль, головки часнику в лушпинні і всі сухі спеції. Розмішуємо і варимо на слабкому вогні близько 10 хвилин.

Викладаємо промитий рис. Тримаємо страву на плиті до готовності. Приблизно 20 хвилин.

Ароматний плов у жаровні готовий. Розмішуйте продукт і подавайте до столу!

Пісний плов Плов Плов без м'яса Плов з куркумою Плов з м'ясом Плов зі свининою