Домашній плов з курячою грудкою можна приготувати на плиті в каструлі. Продукт вийде яскравим, апетитним і в міру пряним. Оцініть простий рецепт для живильного обідньої страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 2 склянки
- Куряче філе – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Куркума – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 150 мл
Процес приготування:
Готувати плов з курячою грудкою в каструлі на плиті легко! Каструлю з олією нагріваємо на плиті. Сюди занурюємо шматочки курячої грудки і терту моркву. Смажимо 5-7 хвилин.
В цей час ретельно промиваємо рис під холодною водою.
Перекладаємо підготовлений продукт в каструлю.
Відправляємо в блюдо сіль, куркуму і хмелі-сунелі.
Заливаємо продукти водою, накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 30-40 хвилин.
Готовий плов розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!
Дієтичний плов Плов з куркою Плов з куркою в каструлі Плов у каструлі ПП плов з куркою