Домашній плов з курячою грудкою можна приготувати на плиті в каструлі. Продукт вийде яскравим, апетитним і в міру пряним. Оцініть простий рецепт для живильного обідньої страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 2 склянки
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Куркума – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 150 мл

Процес приготування:

Готувати плов з курячою грудкою в каструлі на плиті легко! Каструлю з олією нагріваємо на плиті. Сюди занурюємо шматочки курячої грудки і терту моркву. Смажимо 5-7 хвилин.

В цей час ретельно промиваємо рис під холодною водою.

Перекладаємо підготовлений продукт в каструлю.

Відправляємо в блюдо сіль, куркуму і хмелі-сунелі.

Заливаємо продукти водою, накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 30-40 хвилин.

Готовий плов розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!

Дієтичний плов Плов з куркою Плов з куркою в каструлі Плов у каструлі ПП плов з куркою