Пропарений рис робить домашній плов розсипчастим і цікавим за смаком. Візьміть на замітку простий рецепт приготування в каструлі на плиті. Порадуйте себе швидким і поживним обідом


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Рис пропарений – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

Як почати готувати плов з пропаренным рисом і свининою в каструлі на плиті? Вливаємо в каструлю олію і нагріваємо його. Сюди ж занурюємо кільця ріпчастої цибулі. Смажимо до напівпрозорості.

Далі додаємо невеликі шматочки свинини.

Натираємо моркву і також кладемо її в каструлю. Тушкуємо близько 10 хвилин на помірному вогні.

Тепер додаємо пропарений рис, зубчики часнику, сіль, куркуму, суміш перців і паприку. Вливаємо воду.

Доводимо вміст до кипіння і після варимо ще 30 хвилин.

Розмішуємо готовий плов, прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до обіднього столу!

Пісний плов з грибами Плов без м'яса Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в каструлі Плов у каструлі