У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати розсипчастий, соковитий, ніжний і смачний плов з курячим м’ясом. Вам знадобиться частина філе курки, пропарений рис, цибулю, моркву і трохи спецій.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Рис пропарений – 1 ст.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Вода – 2 склянки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати плов з курячим філе на сковороді. З лука зніміть піну і дрібно наріжте його.

Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.

Куряче філе промийте теплою водою, обсушіть і наріжте невеликими кубиками.

На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть цибулю і моркву обсмажте до м’якості. Потім додайте м’ясо і продовжуйте смажити.

Коли м’ясо трохи зарум’яниться, викладіть на сковороду промитий рис, додайте спеції і сіль.

Далі влийте воду і покладіть зубчики часнику. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте плов півгодини на повільному вогні.

Плов можна подавати на стіл відразу після приготування.

Смачного!

Дієтичний плов з куркою Пісний плов Плів на сковороді Плов без м'яса Плов з куркою Плов з куркою і часником Плов з куркою на сковороді Плов з курячою грудкою