Простий і швидкий спосіб приготувати апетитний плов з курячим філе – в каструлі. Блюдо виходить розсипчастим і ароматним. Можна подавати до домашнього обіду або вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Рис білий – 1 склянка
- Куряче філе – 400 гр.
- Морква – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 200 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування плову з курячим філе в каструлі на плиті. Підготуємо продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо.
Моркву ріжемо тонкими брусочками, цибулю – півкільцями.
Куряче філе поділяємо на дрібні кубики.
Вливаємо в каструлю олію.
Нагріваємо його і занурюємо сюди шматочки курячого філе. Готуємо до рум’янцю продукту.
Далі викладаємо цибулю з морквою.
Солимо продукти і посипаємо приправою.
Рівномірно розподіляємо рис і по центру розмішуєм головку часнику. Заливаємо вміст водою і тушкуємо на слабкому вогні 20-30 хвилин.
Готовий плов розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!
Дієтичний плов з куркою Пісний плов з грибами Плов без цибулі Плов з куркою Плов з часником Плов у каструлі