Простий і швидкий спосіб приготувати апетитний плов з курячим філе – в каструлі. Блюдо виходить розсипчастим і ароматним. Можна подавати до домашнього обіду або вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Рис білий – 1 склянка
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 200 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з курячим філе в каструлі на плиті. Підготуємо продукти за списком. Куряче філе заздалегідь розморожуємо.

Моркву ріжемо тонкими брусочками, цибулю – півкільцями.

Куряче філе поділяємо на дрібні кубики.

Вливаємо в каструлю олію.

Нагріваємо його і занурюємо сюди шматочки курячого філе. Готуємо до рум’янцю продукту.

Далі викладаємо цибулю з морквою.

Солимо продукти і посипаємо приправою.

Рівномірно розподіляємо рис і по центру розмішуєм головку часнику. Заливаємо вміст водою і тушкуємо на слабкому вогні 20-30 хвилин.

Готовий плов розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!

Дієтичний плов з куркою Пісний плов з грибами Плов без цибулі Плов з куркою Плов з часником Плов у каструлі