Ситний і оригінальний за смаком плов виходить з перлової крупи і курки. Просте у приготуванні блюдо стане яскравою прикрасою вашого домашнього столу. Подавайте до сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Перлова крупа – 300 гр.
  • Курка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з перловки з куркою в казані. Перлову крупу вимочуємо у холодною водою за кілька годин до готування, потім промиваємо її.

Очищену моркву натираємо, а цибулю дрібно ріжемо кубиками.

Занурюємо овочі в казан з олією. Сюди ж відправляємо шматочки курки. Смажимо 5-7 хвилин до легкого рум’янцю.

Додаємо е вмісту сіль, спеції і томатну пасту. Розмішуємо. Викладаємо перлову крупу, вливаємо воду і залишаємо страву на слабкому вогні 50 хвилин.

Готовий плов розмішуємо і ділимо на порції. Подавайте частування до столу!

Плов Плов без м'яса Плов в казані на плиті Плов з куркою Плов з м'ясом Плов з перловкою