Незвичайний варіант плову з булгуру. Це легке у приготуванні блюдо. Крім того, булгур володіє рядом корисних властивостей для організму.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Морква – 60 гр.
  • Курячі крильця – 250 гр.
  • Масло соняшникове – 60 гр.
  • Булгур – 100 гр.
  • Куркума – 5 гр.
  • Паприка мелена – 3 гр.
  • Вода – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати плов з булгуром і куркою на сковороді легко! Підготуйте всі необхідні інгредієнти за списком.

Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці.

Крила помийте і розріжте їх на частини по суглобам.

На рослинному маслі обсмажте булгур. Промивати крупу не потрібно.

До крупі додайте подрібнені овочі, обсмажте все разом. Потім додайте курячі крила.

Додайте куркуму і паприку, влийте воду і тушкуйте плов на повільному вогні під кришкою. Коли булгур розбухне, плов готовий, можна подавати його на стіл.

Смачного!

Плов Плов з булгуру Плов з куркою Плов з куркою на сковороді Плов на сковороді Розсипчастий плов з куркою