Незвичайний і яскравий за смаком варіант домашнього плову – з перлової крупи і свинини. Здивуйте своїх рідних або осіб ситним частуванням. Підходить для обіднього меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,6 кг
- Перлова крупа – 1,5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – для прикраси
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування плову з перловки зі свининою смачний! Перлову крупу заздалегідь заливаємо холодною водою. Вимочуємо, а після промиваємо.
Свинину ділимо на невеликі шматки. Обсмажуємо продукт в маслі. Для приготування плову можна використовувати каструлю з товстим дном, казан або сковороду.
До румяному м’яса кладемо півкільця цибулі і очищені зубчики часнику.
Продовжуємо смажити продукти ще 5 хвилин.
Далі додаємо моркву, нарізану соломкою. Готуємо до м’якості овочів.
Додаємо в блюдо промиту перловку, сіль і чорний мелений перець.
Заливаємо вміст водою і готуємо на слабкому вогні 50 хвилин.
Оригінальний плов з перлової крупи готовий. Розмішуйте її, прикрашайте зеленню і подавайте до столу!
Плов без м'яса Плов без моркви Плов з м'ясом Плов з перловки з м'ясом Плов зі свининою на сковороді Плов у каструлі Розсипчастий плов зі свининою