Яскравий за смаком і ароматний плов зі свининою можна приготувати в духовці. Такий варіант виконання дозволить отримати ситний і наваристий продукт. Оцініть просту кулінарну ідею для вашого столу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,4 кг
  • Рис білий – 2 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Куркума – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – мл

Процес приготування:

Рецепт плову зі свининою в горщику в духовці простий у приготуванні! Кубиками нарізаємо свинину і цибулю. Моркву очищаємо від шкірки і пропускаємо через тертку з великими зубчиками. Кладемо продукти в сковороду, обмащений рослинним маслом.

Смажимо продукти до легкого рум’янцю. Можна відразу посолити і поперчити.

Кладемо на дно горщика піджарку. Додаємо промитий рис, куркуму, головку часнику і воду.

Закриваємо горщик кришкою і відправляємо його в духовку. Готуємо 40-50 хвилин, оптимальна температура – 180 градусів.

Після духовки даємо заготівлі настоятися. Потім розмішуємо блюдо і подаємо до столу. Готово!

Плов Плов без моркви Плов без цибулі Плов в духовці Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою