Пропарений рис робить домашній плов розсипчастим і цікавим за смаком. Візьміть на замітку простий рецепт приготування в каструлі на плиті. Порадуйте себе швидким і поживним обідом
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Рис пропарений – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – 1 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
Як почати готувати плов з пропаренным рисом і свининою в каструлі на плиті? Вливаємо в каструлю олію і нагріваємо його. Сюди ж занурюємо кільця ріпчастої цибулі. Смажимо до напівпрозорості.
Далі додаємо невеликі шматочки свинини.
Натираємо моркву і також кладемо її в каструлю. Тушкуємо близько 10 хвилин на помірному вогні.
Тепер додаємо пропарений рис, зубчики часнику, сіль, куркуму, суміш перців і паприку. Вливаємо воду.
Доводимо вміст до кипіння і після варимо ще 30 хвилин.
Розмішуємо готовий плов, прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до обіднього столу!
Пісний плов з грибами Плов без м'яса Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в каструлі Плов у каструлі