Щоб ваш плов вийшов смачним і наваристим, його необхідно томити на повільному вогні. Тому так добре для цієї страви підходять казани з товстими стінками або мультиварки-скороварки, які добре тримають температуру.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Рис білий – 160 гр.
  • Яловичина – 0,5 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 1 головка
  • Масло кукурудзяне – 4 ст. л.
  • Перець чилі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати плов з яловичиною в мультиварці-скороварці просто! Овочі очистіть і промийте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву – соломкою.

Яловичину помийте і наріжте кубиками.

В чашу мультиварки-скороварки влийте кукурудзяна олія, увімкніть режим «Смаження» і викладіть цибулю, готуйте 5 хвилин. Потім додайте моркву і смажте ще кілька хвилин.

Потім додайте в чашу м’ясо, сухі спеції, перемішайте і смажте, поки яловичина не зарум’яниться.

Далі викладіть промитий рис, додати гострий перець і головку часнику. Залийте вміст чаші гарячою водою.

Закрийте каструлю-скороварку і виберіть режим «Плов». Після звукового сигналу перемішайте плов і подавайте на стіл.

Смачного!

Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в мультиварці Панасонік Плов в мультиварці Поларіс Плов з м'ясом Плов з часником Плов з яловичиною в мультиварці Редмонд