Жаровня ідеально підходить для приготування апетитного наваристого плову. Доповніть домашнє блюдо соковитим м’ясом і подавайте до сімейного обіду або вечері. Простий рецепт не відніме у вас багато часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Рис білий – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 головки
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – 1 ч. л.
- Паприка – 2 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з свинини в жаровні на плиті, жаровню розігріваємо на плиті з рослинним маслом.
Обсмажуємо в ньому до прозорості кільця ріпчастої цибулі.
Додаємо до цибулі свинину, порізану невеликими шматочками. Готуємо ще пару хвилин.
Приєднуємо до піджарки терту моркву. Тушкуємо 5 хвилин.
Далі вливаємо воду і доводимо вміст до кипіння.
Після кипіння, додаємо сіль, головки часнику в лушпинні і всі сухі спеції. Розмішуємо і варимо на слабкому вогні близько 10 хвилин.
Викладаємо промитий рис. Тримаємо страву на плиті до готовності. Приблизно 20 хвилин.
Ароматний плов у жаровні готовий. Розмішуйте продукт і подавайте до столу!
Пісний плов Плов Плов без м'яса Плов з куркумою Плов з м'ясом Плов зі свининою