Домашній плов з додаванням томатної пасти виходить соковитим і яскравим смаком. Вас порадує приємна кислинка і легка пікантність готового страви. Підходить для великих і ситних обідів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 350 гр.
  • Рис білий – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування плову з томатною пастою з свинини на сковороді. Яким зручним способом подрібнюємо моркву і ріпчасту цибулю.

Викладаємо овочі в сковороду з рослинним маслом. Смажимо кілька хвилин до м’якості та легкого рум’янцю.

Свинину ділимо на маленькі шматочки.

Обсмажуємо м’ясо з овочами ще 5-7 хвилин.

Посипаємо продукти сіллю і паприкою.

Далі додаємо воду і томатну пасту. Розмішуємо заготівлю і занурюємо в неї промитий рис.

Розкладаємо по страві зубчики часнику в лушпинні. Готуємо на слабкому вогні приблизно 20-25 хвилин.

Яскравий і насичений плов готовий. Розмішуйте продукт і подавайте до столу!

Плов без м'яса Плов без моркви Плов з круглозерним рисом Плов з томатною пастою Плов з часником Плов на сковороді