Домашній плов з додаванням томатної пасти виходить соковитим і яскравим смаком. Вас порадує приємна кислинка і легка пікантність готового страви. Підходить для великих і ситних обідів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 350 гр.
- Рис білий – 2 ст.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Паприка – 2 ч. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування плову з томатною пастою з свинини на сковороді. Яким зручним способом подрібнюємо моркву і ріпчасту цибулю.
Викладаємо овочі в сковороду з рослинним маслом. Смажимо кілька хвилин до м’якості та легкого рум’янцю.
Свинину ділимо на маленькі шматочки.
Обсмажуємо м’ясо з овочами ще 5-7 хвилин.
Посипаємо продукти сіллю і паприкою.
Далі додаємо воду і томатну пасту. Розмішуємо заготівлю і занурюємо в неї промитий рис.
Розкладаємо по страві зубчики часнику в лушпинні. Готуємо на слабкому вогні приблизно 20-25 хвилин.
Яскравий і насичений плов готовий. Розмішуйте продукт і подавайте до столу!
Плов без м'яса Плов без моркви Плов з круглозерним рисом Плов з томатною пастою Плов з часником Плов на сковороді