Оригінальний спосіб приготування домашнього розсипчастого плову – в духовці в рукаві для випікання. Ситне блюдо зі свининою різноманітить ваш сімейний стіл. Беріть на замітку!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,4 кг
  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Рецепт плову зі свининою в рукаві для запікання в духовці простий у приготуванні! Моркву дрібно натираємо, а ріпчасту цибулю ріжемо кубиками.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди овочі і смажимо їх кілька хвилин до м’якості.

Свинину ділимо на дрібні шматочки. Їх також смажимо до рум’янцю, але окремо від овочів.

В цей час промиваємо рис під холодною водою.

З’єднуємо рис і обсмажені інгредієнти в загальній тарілці. Доповнюємо вміст сіллю, спеціями і часником. Розмішуємо.

Викладаємо заготовку в рукав для випікання. Сюди ж вливаємо воду і щільно зав’язуємо боку.

Перекладаємо рукав на деко. Випікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову страву перемішуємо, посипаємо ароматною зеленню і подаємо до столу!

Плов без цибулі Плов в духовці Плов з круглозерним рисом Плов з куркумою Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в духовці