Оригінальний спосіб приготування домашнього розсипчастого плову – в духовці в рукаві для випікання. Ситне блюдо зі свининою різноманітить ваш сімейний стіл. Беріть на замітку!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,4 кг
- Рис білий – 1,5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – за смаком
- Сіль – за смаком
- Куркума – 1 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Рецепт плову зі свининою в рукаві для запікання в духовці простий у приготуванні! Моркву дрібно натираємо, а ріпчасту цибулю ріжемо кубиками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди овочі і смажимо їх кілька хвилин до м’якості.
Свинину ділимо на дрібні шматочки. Їх також смажимо до рум’янцю, але окремо від овочів.
В цей час промиваємо рис під холодною водою.
З’єднуємо рис і обсмажені інгредієнти в загальній тарілці. Доповнюємо вміст сіллю, спеціями і часником. Розмішуємо.
Викладаємо заготовку в рукав для випікання. Сюди ж вливаємо воду і щільно зав’язуємо боку.
Перекладаємо рукав на деко. Випікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Готову страву перемішуємо, посипаємо ароматною зеленню і подаємо до столу!
Плов без цибулі Плов в духовці Плов з круглозерним рисом Плов з куркумою Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в духовці