Яскравий і соковитий рецепт домашнього плову – з додаванням свинини і родзинок. Поєднання різних смаків стане особливістю готового продукту. Здивуйте близьких незвичайним кулінарним рішенням.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Рис білий – 2 склянки
- Родзинки – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Зіра – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Як приготувати плов з свинини з родзинками? Підготуємо основні інгредієнти. М’ясо розморожуємо і промиваємо.
Далі ділимо свинину на дрібні кубики. Обсмажуємо продукт в рослинному маслі до рум’яної скоринки.
Додаємо до м’яса подрібнену цибулю та моркву, порізаний соломкою.
Далі викладаємо старанно промитий рис.
Посипаємо вміст сіллю, зірою і родзинками. Заливаємо масу водою і тушкуємо на слабкому вогні близько 30 хвилин.
Оригінальний і яскравий за смаком плов готовий до вашого обіду. Розмішуйте блюдо і розкладайте по тарілках!
Вірменський плов Плов без моркви Плов в казані Плов з круглозерним рисом Плов з родзинками солодкий Плов зі свининою Узбецький плов зі свининою