Яскравий і соковитий рецепт домашнього плову – з додаванням свинини і родзинок. Поєднання різних смаків стане особливістю готового продукту. Здивуйте близьких незвичайним кулінарним рішенням.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,5 кг
  • Рис білий – 2 склянки
  • Родзинки – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Як приготувати плов з свинини з родзинками? Підготуємо основні інгредієнти. М’ясо розморожуємо і промиваємо.

Далі ділимо свинину на дрібні кубики. Обсмажуємо продукт в рослинному маслі до рум’яної скоринки.

Додаємо до м’яса подрібнену цибулю та моркву, порізаний соломкою.

Далі викладаємо старанно промитий рис.

Посипаємо вміст сіллю, зірою і родзинками. Заливаємо масу водою і тушкуємо на слабкому вогні близько 30 хвилин.

Оригінальний і яскравий за смаком плов готовий до вашого обіду. Розмішуйте блюдо і розкладайте по тарілках!

Вірменський плов Плов без моркви Плов в казані Плов з круглозерним рисом Плов з родзинками солодкий Плов зі свининою Узбецький плов зі свининою