Булочки з дріжджового тіста виходять пухкими і ніжними. Завдяки своїй пористій структурі випічка просто тане у роті. Щоб спекти булочки до чаю обов’язково возитися з примхливим дріжджовим тестом, а можна купити готовий напівфабрикат в магазині.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Тісто дріжджове – 500 гр.
- Масло рослинне – для змазування
- Цукор-пісок – 0,3 – 0,5 склянки
- Кориця – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати плюшки з готового дріжджового тіста в духовці просто! Готове тісто розморозьте, розділіть на рівні частини і тонко розкачайте їх.
Кожну корж змастіть рослинною олією.
Посипте тісто сумішшю цукру і кориці, потім скрутіть його в трубочку.
Складіть закручене тісто навпіл, скріпіть краю і зробіть надріз.
Розгорніть тісто від надрізу і сформуйте сердечко.
Заготовки викладіть на деко на відстані один від одного, щоб в процесі запікання вони не злипалися.
Запікайте плюшки в духовці, розігрітій до 160-180 градусів 20-25 хвилин.
Коли випічка добре підніметься і зарум’яниться, вийміть її з духовки, остудіть і можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Плюшки