Булочки з дріжджового тіста виходять пухкими і ніжними. Завдяки своїй пористій структурі випічка просто тане у роті. Щоб спекти булочки до чаю обов’язково возитися з примхливим дріжджовим тестом, а можна купити готовий напівфабрикат в магазині.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Тісто дріжджове – 500 гр.
  • Масло рослинне – для змазування
  • Цукор-пісок – 0,3 – 0,5 склянки
  • Кориця – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати плюшки з готового дріжджового тіста в духовці просто! Готове тісто розморозьте, розділіть на рівні частини і тонко розкачайте їх.

Кожну корж змастіть рослинною олією.

Посипте тісто сумішшю цукру і кориці, потім скрутіть його в трубочку.

Складіть закручене тісто навпіл, скріпіть краю і зробіть надріз.

Розгорніть тісто від надрізу і сформуйте сердечко.

Заготовки викладіть на деко на відстані один від одного, щоб в процесі запікання вони не злипалися.

Запікайте плюшки в духовці, розігрітій до 160-180 градусів 20-25 хвилин.

Коли випічка добре підніметься і зарум’яниться, вийміть її з духовки, остудіть і можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Плюшки