Таку красиву випічку легко можна приготувати в домашніх умовах. Солодкі, цукрові плюшки, які тануть у роті. Уплетаются такі ласощі з величезним задоволенням.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 500 – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 4 – 5 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати цукрові булочки з листкового дріжджового тіста в духовці. Тісто розділіть на рівні частини, розкачайте з них круглі коржики.

Кожну корж змастіть рослинною олією і посипте цукром.

Коржі скрутіть в рулет і складіть навпіл.

Зробіть гострим ножем надріз по середині.

Тісто розгорніть від надрізу і у вас вийдуть заготовки у формі сердечка.

Деко змастіть рослинною олією, розкладіть заготовки. Залиште плюшки при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.

розігрійте Духовку до 200 градусів. Змастіть булочки збитим яйцем і запікайте 20-25 хвилин до красивого рум’яного кольору. Перед подачею випічку трохи остудіть.

Приємного апетиту!

Плюшки