Таку красиву випічку легко можна приготувати в домашніх умовах. Солодкі, цукрові плюшки, які тануть у роті. Уплетаются такі ласощі з величезним задоволенням.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 500 – 600 гр.
- Цукор-пісок – 4 – 5 ст. л.
- Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати цукрові булочки з листкового дріжджового тіста в духовці. Тісто розділіть на рівні частини, розкачайте з них круглі коржики.
Кожну корж змастіть рослинною олією і посипте цукром.
Коржі скрутіть в рулет і складіть навпіл.
Зробіть гострим ножем надріз по середині.
Тісто розгорніть від надрізу і у вас вийдуть заготовки у формі сердечка.
Деко змастіть рослинною олією, розкладіть заготовки. Залиште плюшки при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.
розігрійте Духовку до 200 градусів. Змастіть булочки збитим яйцем і запікайте 20-25 хвилин до красивого рум’яного кольору. Перед подачею випічку трохи остудіть.
Приємного апетиту!
Плюшки