Коктейль з насиченим вершковим смаком, який надає пломбір, і дуже приємною і незвичайною текстурою, яку створює подрібнений лід.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Полуниця – 180 гр.
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
- Кубики льоду – за смаком
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Морозиво (Пломбір) – 160 гр.
Процес приготування:
Як приготувати полунично-молочний коктейль з морозивом? Перед приготуванням коктейлю полуницю необхідно спочатку перебрати. Видаліть всі давленные і зіпсовані ягоди, щоб вони не зіпсували в майбутньому смак коктейлю, і обірвіть хвостики.
Промийте ягоди під проточною водою і відкиньте на друшляк. Дайте їм відлежатися протягом 5-10 хвилин, щоб стекла вода. Краще буде після цього ще розкласти полуницю на рушник і промокнути або залишити самостійно підсохнути на повітрі. На цьому етапі можете відібрати також кілька найкрасивіших ягід для прикраси коктейлю.
Перекладіть ягоди в чашу блендера. Попередньо можете нарізати їх чвертями або невеликими шматочками, так їх буде і простіше подрібнити, і місце в чаші вони будуть займати менше. Засипте полуницю цукровою пудрою і збийте до отримання однорідної ягідного пюре.
Потім до отриманого пюре додайте пломбір і молоко. Знову збийте до однорідності і освіти шапочки з піни. Від того, наскільки повітряний ви хочете отримати коктейль, залежить підсумкове час збивання.
Під кінець додайте лід і короткими швидкими включеннями блендера перемішайте його з коктейлем. Розлийте напій по попередньо охолодженим склянках, прикрасьте ягодами і подавайте на стіл.
Смачного!